Over ons

 

Toiletwagenverhuur Van Langenhove


Dhr. John Vanlangenhove heeft de firma toiletwagenverhuur Van Langenhove opgericht in 2001. De firma Van Langenhove werd in december 2016 overgenomen door dhr. Bram Van Poucke.

Deze jonge ondernemer was tijdens de overname reeds 4 jaar eigenaar van de firma Van Poucke Rental en beschikt over voldoende kennis om deze firma verder uit te bouwen.

De sterkte van ons bedrijf is de motivatie van onze mensen. Wij staan steeds paraat voor onze klanten 24/24.

Wij investeren telkens opnieuw in de toekomst en zorgen ervoor dat onze materialen proper en verzorgd blijven. Dit gaat vaak gepaard met nieuwe investeringen.

 Samen met de firma Van Poucke Rental willen wij onze markt versterken en onze klanten een zo goed mogelijk prijs kunnen aanbieden.

Bent u op zoek naar propere en verzorgde toiletwagens, mindervaliden toilet, degelijke douchewagens, kassacontainers en –loketten, bureelcontainers, materiaalcontainers en koelwagens voor uw evenementen groot of klein, wij helpen u graag bij uw keuze. Verhuur voor korte en lange periodes.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte of maak een afspraak.

N° 1 in de verhuur van mobiele toiletten, toiletcontainers, VIP-toiletwagens, douchewagens, bureelcontainers & kassacontainers.

 

 

Ruime keuze

Proper en verzorgd

Scherpe prijs

Snelle levering